Voorbeelden activiteiten Dag van je Leven

Dag van je Leven botendag heeft boten nodig

Zaterdag 16 juni, traditioneel de dag voor vaderdag, organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren.

Lees meer: Botendag 2018

Zaterdag 9 december mochten Rob Langelaan en Dirk Box tijdens de kerstmarkt in de Historische Tuin een flinke cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 6.500,-. Ze kregen deze donatie uit handen van Lia Gardenier van Lions Club Aalsmeer Ophelia en Cees de la Hay namens Lions Club Aalsmeer. Stichting Dag van je Leven was het goede doel dat de lokale serviceclubs aan hun jaarlijkse golfdag hadden gekoppeld.

Lees meer: Lions Clubs Aalsmeer doneren € 6500,-

Record aantal bezoekers feest Dag van je Leven

Wat was het weer een feest donderdag in de feesttent in Aalsmeer. Zo’n vijfhonderd mensen met een verstandelijke beperking, aangesloten bij Stichting Ons Tweede Thuis, kwamen voor het jaarlijkse Dag van je Leven-feest naar het Praamplein. Samen met hun begeleiders en veelal ook hun ouders, kwamen ze al vroeg aan met de speciaal ingezette bussen van onder andere Stichting Veteraan Autobussen. Clown Hoky Poky wachtte iedereen enthousiast buiten op en er werd al veel geknuffeld en ‘gehighfived’.

Lees meer: Feestweek Aalsmeer 2017