Voorbeelden activiteiten Dag van je Leven

Iedereen in de spotlights tijdens Feestweek

Feestweek Aalsmeer is weer achter de rug. Een feestelijke week voor ieder wat wils. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij hadden hun eigen feest op de donderdagmiddag. 

Ze werden dit jaar extra in de watten gelegd door het 25-jarige jubileum van de Feestweek tijdens het galafeest van Stichting Dag van je Leven.

Lees meer: Feestweek Aalsmeer 2019

Ieder jaar reikt het bestuur van de stichting twee awards uit aan mensen die veel voor hen betekenen. Dit jaar werden Dennis Wijnhout en Jasper Melsen in het zonnetje gezet. Zanger Dennis omdat hij al heel wat jaren belangeloos de gasten vermaakt met zijn optredens en vaak ook enthousiast meedenkt bij alle voorbereidingen. En geluidsman Jasper van Triple Showtechniek, omdat hij ook dit jaar weer het geluid en licht tot in de puntjes heeft verzorgd tijdens het grote feest in de tent.

Lees meer: Dennis Wijnhout en Jasper Melsen supervriend

Regen en zonneschijn bij Dag van je Leven botendag

Het was afgelopen zaterdag nog even spannend of de Dag van je Leven botendag door zou kunnen gaan. De regen kwam in de ochtend met bakken uit de hemel en varen met regen, zeker op open bootjes, is natuurlijk niet erg fijn. Maar in de loop van de ochtend klaarde het op en kwam zelfs de zon nog tevoorschijn. De zestiende Dag van je Leven botendag kon doorgaan!

Lees meer: Botendag 2019