Voorbeelden activiteiten Dag van je Leven

Oproep: Dag van je Leven zoekt boten voor Botendag 

Zaterdag 15 juni organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie een paar uurtjes te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om mee te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren.

Lees meer: Botendag 2019

Dag van je Leven feest knalt de tent uit

Ieder jaar wordt er weer naar uitgekeken, het Dag van je Leven-feest in de feesttent in Aalsmeer. Zowel de ruim vierhonderd bezoekers met een verstandelijke beperking als hun begeleiding genoten donderdag 6 september van het feest met vele optredens. Maar ook de artiesten Kimberley Hennipman, Dennis Wijnhout en René Eshuijs kunnen nooit wachten tot ze weer alle speciale zangers, zangeressen en dansers mogen begeleiden op het podium.

Lees meer: Feestweek Aalsmeer 2018

Stichting Dag van je Leven heeft weer een mooie wens in vervulling laten gaan. Bas Sprangers van Ons Tweede Thuis-voorziening Hoofdweg is gek van kerkorgels en wilde er graag een keertje naar luisteren en op spelen.

Lees meer: Orgelspelen met Dag van je Leven