Stichting Dag van je Leven is al vele jaren een begrip in de regio Aalsmeer.

In het gebied  Amstelland en Meerlanden zijn er meer dan 2000 mensen met een verstandelijke beperking die vooral zijn aangesloten bij Stichting Ons Tweede Thuis (OTT)

Lokaal doel

Stichting Dag van je Leven werkt samen met o.a. Stichting Ons Tweede Thuis en organiseert vele activiteiten voor hun cliënten. Dichtbij en laagdrempelig, zoals de jaarlijkse botendag in juni waarbij er meer dan 400 cliënten een dag worden vermaakt of de feestdag tijdens Feestweek Aalsmeer in september waar meer dan 500 gasten de gehele dag worden geëntertaind.  Ook laat de Stichting wensen in vervulling gaan. Dat kan voor een hele groep zijn of een individuele wens. Voorbeelden hiervan zijn een dagje dierentuin, een fotoshoot, een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, een voetbalwedstrijd bijwonen, een keertje autorijden, een clown ontmoeten, een CD-opname in een echte studio of zelfs de organisatie van een hele bruiloft. 

Bezuinigingen

De overheid bezuinigt op de zorg en zeker mensen met een verstandelijke beperking zijn daar de dupe van. Zij kunnen vaak niet voor zichzelf opkomen of zelf op stap gaan. Een extraatje of een leuk uitje zit er vaak niet in. Stichting Dag van je Leven wil een lach op hun gezicht toveren. 'Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’, zei Toon Hermans ooit. En dat is de drijfveer van alle vrijwilligers van Stichting Dag van je Leven.

Geen subsidie

Stichting Dag van je Leven is voor 100% afhankelijk van giften en sponsoring en krijgt geen subsidie. De Stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers die samen met het bestuur, ook vrijwilligers, bij iedere activiteit de handen uit de mouwen steken. Het plezier van hun speciale gasten en hun begeleiders of familie staat voorop. 

Club van 100’ opgericht

De activiteiten van Stichting Dag van je Leven kosten geld. Zonder donateurs en sponsors kan de Stichting niets organiseren voor of wensen in vervulling laten gaan van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Daarom is de ‘Dag van je Leven Club van 100’ opgericht. Een club waar je als bedrijf of particulier bij wilt horen als je achter het werk van de Stichting staat. Met slechts € 100,- per jaar of een veelvoud daarvan steunt u het werk van Stichting Dag van je Leven.

Uiting

Uw naam zal op verschillende manieren worden gepromoot:  via onze website , bij Albert Heijn Aalsmeer Centrum en bij Total Copy Service zal een bord met namen komen te hangen en natuurlijk bij onze evenementen zullen wij het bord tonen.

Helpt u ons mee? Steun ons en word lid van de ‘Dag van je Leven Club van 100’. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan ontvang u van ons het aanmeldformulier

Alvast hartelijk dank namens alle mensen met een verstandelijke beperking in de regio!