Dag van je Leven fotoshoot bij Judith Keessen Fotografie

Judith Hogers, bewoonster van een Ons Tweede Thuis woonvoorziening, had te kennen gegeven een keer als een echt fotomodel op de foto te willen gaan samen met haar zus. Deze wens kwam bij Stichting Dag van je Leven terecht en het bestuur is het gaan regelen. De Aalsmeerse fotografe Judith Keessen was bereid om haar mooi te fotograferen.

Samen met haar zus kwam Judith naar de fotostudio en werd door haar naamgenote op haar gemak gesteld, want er waren toch wel wat zenuwen. Je wordt tenslotte niet elke dag als een echt fotomodel gefotografeerd. “De dames waren netjes naar de kapper geweest en hadden zich mooi opgemaakt,” vertelt Judith Keessen. “Ze waren met hun kleding goed op elkaar afgestemd en het was leuk om met de zussen te mogen werken.” Al met al werd het een gezellige middag en na afloop mochten er mooie foto’s gekozen worden die gratis werden aangeboden. De zussen hadden toen meteen een leuke verrassing voor moeder- en vaderdag.
Het bestuur van Stichting Dag van je Leven is blij dat ook Judith Keessen mee wilde werken om wensen van mensen met een verstandelijke beperking uit te laten komen. Een fotoshoot lijkt heel eenvoudig, maar voor mensen met een beperking is zoiets vaak lastig om te regelen en het ontbreekt hen vaak aan voldoende financiële middelen. Stichting Dag van je Leven wil graag persoonlijke wensen vervullen, maar organiseert ook grote evenementen. Zaterdag 15 juni staat de botendag op het programma waarbij vele boten een rondje op de Westereinderplassen varen met aan boord één of meer mensen met een verstandelijke beperking. De stichting is voor 100% afhankelijk van giften van sponsors en donateurs.