Dag van je Leven laat weer bijzondere wens uitkomen

Op 1 december 2011 kwam de grote wens van Ons Tweede Thuis-bewoner Frank Treep uit. Hij droomde al heel zijn leven om een keer echt auto kunnen rijden, maar helaas laat zijn verstandelijke beperking dit niet toe.

Zijn begeleiders wilden zo graag de wens van Frank uit laten komen en namen contact op met Stichting Dag van je Leven uit Aalsmeer. Zij hebben kunnen regelen dat Frank voor één keer echt mocht autorijden.
Autorijschool Alblas uit de Woerdense Verlaat is bereid gevonden om dit avontuur met Frank aan te gaan. Eerst mocht hij in de simulator ervaren hoe het straks op de weg zou kunnen zijn. Dit was op zich al een hele belevenis, want Frank glunderde van oor tot oor. Maar daarna kwam het echte werk en mocht Frank zelf achter het stuur kruipen en een aantal rondjes op een groot parkeerterrein rijden. Naast hem zat de rijinstructeur, die Frank rustig aanwijzingen gaf en achterin zat een cameraman van het Ons Tweede Thuis videojournaal om deze unieke gebeurtenis te filmen. Bestuursleden Rob Langelaan en Karin Bon van Stichting Dag van je Leven waren getuigen van het feit dat ze weer een bijzondere wens hadden gerealiseerd. Frank Treep heeft een geweldige herinnering om op terug te kijken.