Veel gezelligheid tijdens Dag van je Leven feest

Sponsors blijven hard nodig

Donderdagmiddag 6 september stond de feesttent op het Praamplein weer op zijn kop voor het feest van Stichting Dag van je Leven. Gehandicapten uit de hele regio waren in samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis uitgenodigd voor dit jaarlijkse evenement. Zo’n 350 gehandicapten en begeleiders waren richting Aalsmeer gekomen voor dit gezellige feest.

Het programma stond bol van leuke optredens verzorgd door de gasten zelf. Zo waren er nummers te horen van Frans Bauer, Nick & Simon, K3, Jan Smit, André Hazes en nog veel meer. Iedereen had van te voren flink geoefend en er zaten volleerde artiesten bij. Leuk detail was dat de microfoons ook gebruikt werden bij optredens van Nick & Simon, wat het zingen hiermee voor velen nog specialer maakte. Alle artiesten kregen na afloop van hun optreden een medaille om gehangen, die ze dan ook trots lieten zien. Alle optredens werden op een leuke manier begeleid door de enthousiaste Clown Berry en zangeres Sandra Swart. Ook René Eshuijs en Dennis Wijnhout zongen verschillende herkenbare nummers, waarbij het vrolijke publiek uit volle borst meezong. Uiteraard werd er ook veel gedanst en polonaises gelopen. En als één van de hoogtepunten liet Dirk Box van Stichting Dag van je Leven een mooi nummer van Elvis horen, wat door het publiek erg werd gewaardeerd.
Voor de inwendige mens werd ook goed gezorgd, want naast de verschillende drankjes en koeken werd iedereen verwend met een lekker lunchpakket, gratis verzorgd door Van Muyden Bakkerij.
Dit jaar werd het Dag van je Leven feest voor de vijftiende keer georganiseerd en ieder jaar wordt dit gezellige evenement groter. Ook dit jaar was de feesttent weer gezellig gevuld. Het vervoer van bijna alle gasten werd geregeld door Met & Co en Stichting Veteraan Autobussen, die speciaal voor deze dag klassieke bussen had ingezet. Leuk was ook dat een aantal sponsors en vrienden van Stichting Dag van je Leven een kijkje kwamen nemen bij het spektakel. Ze konden met eigen ogen zien wat voor plezier alle gasten beleefden.
Tussen de swingende optredens door was er even een wat serieuzer momentje, waarbij Stichting Dag van je Leven twee mensen bijzonder in het zonnetje zette. Wethouder Ad Verburg was speciaal naar de feesttent gekomen om samen met voorzitter Rob Langelaan Clown Berry Merlin en Henk Sietsema van Stichting Feestweek Aalsmeer een award te overhandigen. Zij werden bedankt voor hun hulp en bijzondere diensten en het bestuur is erg dankbaar dat beiden de Stichting een warm hart toedragen. Voortaan zal ieder jaar deze speciale supervrienden-award uitgereikt worden aan mensen die belangrijk zijn voor Stichting Dag van je Leven en dus onmisbaar zijn voor onze gehandicapte medemens.
Voor een dergelijk groot feest was veel geld nodig en gelukkig waren er net voldoende sponsors, die meegeholpen hebben om alles mogelijk te maken. Alle namen zijn terug te vinden in de bedankadvertentie elders in deze krant en op de website www.dagvanjeleven.org. Daar zijn ook leuke foto’s te bewonderen van dit bijzondere evenement. Stichting Dag van je Leven wil alle vrijwilligers bedanken, die meegeholpen hebben aan de voorbereiding en de dag zelf, maar natuurlijk ook alle sponsors en de organisatie van de Feestweek die de tent, personeel, het licht en het geluid gratis ter beschikking heeft gesteld. En last but not least de artiesten en alle gasten, die dit feest onvergetelijk hebben gemaakt.
Stichting Dag van je Leven blijft niet stil zitten en wil graag weer individuele wensen in vervulling laten gaan. Om dit allemaal te kunnen financieren, blijft Stichting Dag van je Leven op zoek naar donateurs. Stichting voor 100% afhankelijk is van giften en hoopt ook volgend jaar dit superfeest weer te kunnen organiseren en nog veel meer. Help daarom de Stichting hun werk te laten doen en wordt sponsor.