Dag van je Leven supriseparty voor clown Berry in feesttent


Stichting Dag van je Leven organiseerde op dinsdag 9 september, een groot feest voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de feesttent op het Praamplein in Aalsmeer. Vanuit verschillende woonvoorzieningen en dagcentra van Ons Tweede Thuis en stichting De Bruggen uit Aalsmeer, Nieuwveen, Amstelveen en Uithoorn kwamen circa 250 gasten voor een paar gezellige uurtjes feesten.

 De populaire clown Berry Merlin is een graag geziene gast op alle feesten van Stichting Dag van je Leven. Helaas is hij lange tijd uit de roulatie geweest door een auto ongeluk, maar door keihard werken aan zijn revalidatie en zijn doorzettingsvermogen, kon vandaag zijn terugkomst gevierd worden met een supriseparty. Berry werd toegezongen door Sandra Swart, Gene Travis, Rene Eshuijs, Eric Newman en natuurlijk vele gasten uit het publiek. Hij kreeg zelfs cadeautjes en lieve kaarten. Vele vrienden en fans van Berry hadden zich voor deze speciale gelegenheid ook als clown verkleed.

De gasten kregen drankjes en broodjes, geheel verzorgd door Albert Heijn Aalsmeer en Cafetaria Family uit Uithoorn ging rond met lekkere hapjes. Met de financiële bijdragen van Berghoef Accountancy, Hoekwater en Bakker Potplanten en de spullen en diensten van Melle Jongkind Boeketten, Joop en Ria van Leeuwen, Met & Co, Taxi Slingerland, Total Copy Service en TriCentric kon Stichting Dag van je Leven een leuk feest organiseren.
Ook burgemeester Litjens kwam, samen met wethouder Jaap Overbeek, een kijkje nemen in de feesttent, wat het bestuur van Stichting Dag van je Leven een zeer grote eer vond.
Vele polonaises later gingen de feestvierders met schorre kelen en zere voetjes zeer voldaan weer naar huis.