Knalfeest in feesttent was een succes!

Stichting Dag van je Leven organiseerde op 4 september 2007 een groots feest voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in de feesttent op het Praamplein in Aalsmeer. Vanuit verschillende woonvoorzieningen en dagcentra van Ons Tweede Thuis uit Aalsmeer, Hoofddorp, Amstelveen en Uithoorn kwamen circa 250 gasten voor een gezellig middagje feesten.

Het thema was 'Berry's Idols', waarbij een uit het publiek gekozen jury de artiesten mochten beoordelen met punten. Maar ook alle andere gasten konden door middel van gekleurde bordjes hun waardering uitspreken.
Clown Berry Merlin was uiteraard weer van de partij en praatte samen met Hans van Someren het programma aan elkaar.
Verschillende professionele artiesten kwamen op het podium met leuke meezingers, maar ook de gehandicapten zelf traden op met karaoke- en playbackliedjes.
De gasten werden verwend met drankjes en cake. En als extra verrassing waren er lekkere ijsjes, verzorgd door Cafetaria Eethuis Family uit Uithoorn.
Ook de nieuwe burgemeester Litjens kwam een kijkje nemen in de feesttent, wat het bestuur van Stichting Dag van je Leven een zeer grote eer vond.
Vele polonaises later gingen de feestvierders met schorre kelen en zere voetjes, zeer voldaan weer naar huis.