Vierdaagse van Nijmegen

Vierdaagse van Nijmegen uitgelopen voor gehandicapten

Aalsmeer, 22 juli 2003. Karin Bon uit Mijdrecht en Peter Bouwman uit Amstelveen zijn er vorige week in geslaagd de Vierdaagse van Nijmegen uit te lopen ten bate van de Stichting Dag van je Leven.

Ze werden per gelopen kilometer gesponsord door een aantal particulieren en bedrijven uit de regio, waaronder Brother International (Nederland), ING Bank Aalsmeer en All Sports Amstelveen, en hebben daarmee € 1.250,- opgehaald. Als kleine tegenprestatie liepen ze in shirts met daarop de namen van de sponsors.

Door de enorme hitte was het lopen erg zwaar, maar door het doorzettingsvermogen van Karin en Peter hebben ze het beroemde lintje behaald en zijn daar erg trots op. Een afgevaardigde van het bestuur van de Stichting was in Nijmegen aanwezig bij de finish en kreeg ter plaatse de cheque ter waarde van € 1.250,-- uitgereikt. Dankzij de inspanningen van deze twee enthousiaste mensen, kan de Stichting Dag van je Leven weer een aantal gehandicapten blij maken met een leuke activiteit, zoals onder andere een bezoekje aan een pretpark of schoonheidsspecialiste of het organiseren van een gezellig feest.