Rondvaart over Amsterdamse grachten

Bewoners van het zorgcentrum Klaasje Zevenster uit Amstelveen een middagje verwend met een rondvaart over de Amsterdamse grachten

Kudelstaart, 5 maart 2007. Stichting Dag van je Leven heeft bewoners van het zorgcentrum Klaasje Zevenster uit Amstelveen een middagje verwend met een rondvaart over de Amsterdamse grachten. Een groep van 50 bewoners en begeleiders van de meer- en groepszorg van het zorgcentrum van Stichting Brentano kon genieten van een 2-uur durende rondvaart, waarbij een gids uitgebreid vertelde over alles wat te zien was. Voorzien van koffie, thee en cake hebben de bewoners en begeleiders genoten van de rondvaart met de boot Jannes Lovers.

De middag is gesponsord vanuit de donatie die Stichting Dag van je Leven begin dit jaar mocht ontvangen van de organisatie van het Racket Sport Antenna Kersttoernooi. De meer dan 300 deelnemende tennissers van het jaarlijkse kersttoernooi hadden massaal loten gekocht voor de superloterij, waarvan de opbrengst naar Stichting Dag van je Leven ging.
Rederij Lovers droeg ook bij aan deze middag door 25% korting te verlenen op de boothuur, personeel en catering.
Stichting Dag van je Leven is voor 100% afhankelijk van giften van sponsors en donateurs en is daarom altijd weer zeer dankbaar dat er organisaties zijn, die dit soort succesvolle initiatieven financieel mogelijk maken.