Dag van je Leven

Stichting Dag van je Leven wil mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke handicap uit de regio Aalsmeer de dag van hun leven bezorgen. De Stichting doet dit onder andere door het mogelijk maken van leuke activiteiten, zoals een botentocht of een feest. De Stichting wil dit realiseren door mensen die ideeën voor originele activiteiten hebben, te helpen deze daadwerkelijk uit te voeren en ze te ondersteunen met kennis, ervaring en middelen. Op deze manier wil de Stichting ervoor zorgen dat goede initiatieven ten behoeve van mensen met een handicap, het draagvlak krijgen die ze verdienen.

Werkzaamheden van Stichting Dag van je Leven zijn onder andere: 

  • Meedenken bij en organiseren van activiteiten
  • Sponsors en donateurs werven
  • Vrijwilligers coördineren
  • Fondsen beheren
  • Verrichten van ondersteunende administratieve taken

Botendag 2023

Onze jaarlijkse Aalsmeerse Botendag komt er weer aan en wordt gehouden op zaterdag 17 juni 2023.

Net als voorgaande jaren willen weer vele cliënten van OTT (Ons Tweede Thuis) hieraan meedoen. De verwachting is dat er zeker al 300 cliënten met een verstandelijke beperking uit de regio staan te trappelen om ook mee te mogen.

Uiteraard zoeken we weer enthousiaste booteigenaren die onze cliënten (maar ook zichzelf) een onvergetelijke dag willen bezorgen.


Wat en hoe?

Het houdt dus weer in dat u met uw boot op zaterdag 17 juni 2023 om 10.00 uur naar Jachthaven Kempers bij Leimuiden komt, waar u wordt ontvangen door ons met een bakje koffie of thee en een versnapering.

Daarna zullen de cliënten met hun begeleider aan boord stappen. Dit wordt allemaal geregeld door de vele vrijwilligers die op die dag aanwezig zullen zijn. De verantwoordelijkheid van de cliënt is in handen van Ons Tweede Thuis of de ouders.

Het enige wat u eigenlijk moet doen is met de cliënt(en) een stukje gaan varen.

De duur (ongeveer 1 a 2 uur) is afhankelijk van het enthousiasme van uw gast(en) en de weersomstandigheden. Voor onze gasten die met u meevaren zou het fijn zijn als u zorgt voor iets lekkers en een drankje aan boord.

Bij terugkomst wordt u weer door ons ontvangen. Wij assisteren bij het uitstappen van de cliënten waarna er drinken klaar zal staan met gezellige muziek waarmee wij deze vaartocht afsluiten.

Aanmelden booteigenaren kan door het aanmeldformulier in te vullen.
Werk of woon je bij Stichting Ons Tweede Thuis? Regel het dan via je begeleider.

Telefoon

06-20030134

Social Profiles