CAREME CATERING EN "DE DAG VAN JE LEVEN"

Kudelstaart 14 mei 2008. Gisteren heeft CAREME Catering uit Uithoorn in eigen huis een geweldige avond voor 20 mensen met een verstandelijke beperking van woonvoorziening Zijdelveld verzorgd. Deze avond werd in oktober 2007 afgesproken tijdens de Beursvloer Aalsmeer/Uithoorn. Daarmee kwam een zogenaamde "Match" tot stand tussen dit in de regio zeer succesvolle Cateringbedrijf van Alma Hak en de Stichting Dag van je Leven.

Er werd een heerlijk driegangenmenu geserveerd in Marokkaanse stijl. De bediening was in handen van een aantal vrijwilligers van Uithoornse bedrijven.
Er werd in dubbel opzicht zichtbaar genoten van deze heerlijke avond. Er was veel enthousiasme bij de gasten en hun begeleiders. Op de achtergrond klonk vrolijke muziek en na het dessert werd er zelfs nog even gedanst.
Na afloop werd er buiten een groepsfoto genomen in het avondzonnetje en kwam er een eind aan een mooie avond, aangeboden door Careme Catering.
Wilt u meer informatie over dit uitstekende Cateringbedrijf in Uithoorn dan kunt u terecht op de website www.caremecatering.nl of gewoon even bellen met Alma Hak: 0297-560688